A kosár üres

Első bejegyzés

Cégünk közel 10 éve foglalkozik uszodatechnikával.

 Ezen belül vállaljuk uszodai gépészet méretezését és építését közösségi és magán medencékhez egyaránt.
 A hagyományos szivattyú és homokszűrő összeállítás nagyszerűen kiegészíthető automata vegyszeradagoló - s klór- oxigén - PH- vagy sós vizes fertőtlenítő rendszerekkel, de széles körben állnak rendelkezésre UV lámpa, CU++ réz ionos, és egyéb vegyszermentes vízkezelési lehetőségek is.
 Vállaljuk feszített vagy normál skimmerrel ellátott medencék részleges vagy komplett kivitelezését felújítását, vagy átalakítását. Amennyiben az építőmesteri munkákat saját erőből szeretné megoldani, kérjük, hogy akor is keressen minket a kivitelezés előtt, ezzel sok utólagos kiadást tudunk elkerülni.
 Különleges kívánságok, medencefedés, úszógép, ellenáramoltató, pezsgőfürdő, jakuzzi, nyakzuhany, mentőöv - mentőrúd, kerti zuhany, szolár és hőszivattyús vagy hőcserélő - vel megoldott fűtés kivitelezését is vállaljuk, akár utólag is.
A legszolidabb árfekvésű PP és paneles medencéktől a kombinált beton -  fólia medencéken keresztül e leg exkluzívabb beton - mozaik medencékig minden alak - forma és mélység megoldható.
 A legújabb már nyugaton igen elterjedt vegyszermentes vízkezeléssel kombinált úszómedencék, úszótavak, kivitelezését is vállaljuk magyarországon partnereinkkel egyedülálló NATURPOOL technológiát alkalmazva. A Naturpool szisztémáról bővebben a www.    .hu oldalon olvashatnak.